ZAHVALA

Branka lekić

Najveće poštovanje i hvala liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju na odjelu hemo-dijalize KBC Dubrava, vođeno dr.Peharom, na svestranoj pomoći, trudu i pažnji vašoj pacijentici pokojnoj Branki Lekić.
Suprug, djeca i unuci
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i svima koji su bili uz nas u najtežim trenucima i koji su našeg dragog supruga, tatu, dida i svekra, Slavka Bagića, 5. listopada 2017. godine ispratili na posljednje počivalište.

Slavko Bagić

Hvala Vam dragi rođaci, prijatelji i gosti na lijepim riječima, na cvijeću i pisanim porukama kojima ste s toliko topline, poštovanja i ljubavi ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Hvala pateru Zvonku Šeremetu koji je vodio pogrebni obred i utješio nas dajući nam nadu u ponovni susret u vječnosti. Hvala gospodinu Branku Goleniću, odvjetniku u mirovini, koji je dirljivim riječima na ispraćaju podsjetio na bogat životni put našeg dragog Slavka i potvrdio da će ga njegovi prijatelji i kolege pamtiti po dobru. Posebno želimo zahvaliti osoblju Zavoda za hematologiju Kliničke bolnice Merkur koje je tijekom dugogodišnjeg liječenja uvijek pokazivalo visoku razinu stručnosti, ljubaznosti i susretljivosti. Hvala i dežurnima Hitne medicinske pomoći koji su našem najdražem olakšali nekoliko posljednjih dana.
Supruga Milka, kći Aida, sin Dobriša, snaha Marijana, unučad Laura, Filip, David i Tamara
Počivao u miru!
U povodu smrti našeg dragog

Josipa Okroše

dipl. ing. geodezije

od srca zahvaljujemo svima koji su ga poznavali i voljeli na riječima utjehe i izrazima sućuti.
Supruga Višnja, kći Lana, unuci Gabriel i Mihael, zet Željko, šogorice Olga i Beba, šogor Drago, nećak Borna s obitelji, nećakinja Dunja s obitelji
Zahvala

Janko Paravić

Najtoplije zahvaljujemo svim prijateljima i znancima koji su našoj obitelji izrazili sućut i ispratili našega neprežaljenog Janka na vječni počinak.
Posebno zahvaljujemo dr. D. Počaniću, dr. S. Kranjčeviću i medicinskom osoblju bolnice Merkur te dr. V. Batarelu koji su se godinama požrtvovno i nesebično borili da mu olakšaju bolest i ohrabrivali ga.
Također zahvaljujemo osobnim prijateljima, dr. I. Aganoviću, dr. P. Paviću, dr. M. Koršiću, dr. I. Rudežu i prijateljici dr. L. Lasić koji su uvijek i u najkritičnijim trenutcima bili uz Janka.
Na sućuti zahvaljujem predstavnicima institucija Republike Hrvatske.
Neda Paravić i obitelj
Dirnuti pažnjom i poštovanjem prema našem voljenom

NENADU KORITNIKU


zahvaljujemo cijeloj rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima i znancima koji su bili uz nas i u teškim trenutcima pružili utjehu, pomoć i podršku.
Pokazali ste nam koliko ste ga voljeli i poštovali.

Supruga Zdenka, djeca i obitelj
Dana 13.8.2017 se navršava najtužnijih mjesec dana od smrti mojega Slatkoga Nosića

STJEPKA VRANJEŠAZahvaljujem rodbini i svima prijateljima što ste u ovom za mene najtužnijem razdoblju života svi bili uz mene.
Dragi moj slatko spavaj.....

Tvoja voljena žena, tvoj život i tvoja radost
Dana 17.srpnja 2017. navršava se tužnih mjesec dana od iznenadne smrti našeg dragog
Eugen Kovac 17.07.

EUGENA MIME KOVAČA

2. 1. 1939. - 17. 6. 2017.
Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su bili uz nas, uputili nam riječi utjehe te ispratili našeg voljenog na vječni počinak i okitili njegov grob svijećama i cvijećem.
Teška je spoznaja da više nije s nama, ali i dalje živi u našim srcima. Sjećanje na njega krijepi nas i daje nam snagu.
Tugujuća obitelj
Počivao u miru Božjem!

Franjo Miki Ozmec

16. 4. 1932. - 5. 7. 2017.
Svima koji su ga voljeli, poštivali, poznavali, hvala na tihom pozdravu i razumijevanju prema obitelji.
Obitelj
Zaboravit ćemo pojedine događaje, vrijeme, mjesta, ali ono što sigurno nećemo zaboraviti su emocije koje je izazvao kod svih onih koji su imali čast upoznati izuzetnu osobu kakav je bio moj stric
19225184 10155404886819061 5067072596083978852 n5

ZDRAVKO ZORMAN - DEDA HARLEY

Zahvaljujem svima koji su mi izrazili sućut i pomogli u ovim teškim trenucima, a mojem stricu Zdravku iskazali poštovanje dolaskom na posljednji ispraćaj i ispratili ga dirljivim oproštajnim riječima.
Posebno zahvaljujem bajkerima za vrijeme ispraćaja, svim ostalim bajkerima iz različitih krajeva i svim njegovim prijateljima koji su se došli oprostiti od njega.

Andrea Zorman
Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i sućuti povodom smrti naše drage majke, bake i svekrve, gospođe

BLANKE ŠURMANOVIĆ

ovim putem najiskrenije zahvaljujemo svim rođacima, prijateljima i znancima koji su je ispratili u vječnost te joj odar okitili cvijećem.
Posebnu zahvalnost iskazujemo velečasnom Božidaru na toplim i nadahnutim riječima oproštaja, kao i časnim sestrama 'Naše Gospe' na brizi i molitvama.
Zahvalni: sinovi Hrvoje i Berislav, unuka Magdalena, snahe Dagmar i Slavica
Povodom smrti našeg sina, supruga i brata

dr. sc. JOŠKA SINDIKA

zahvaljujemo rodbini, njegovim prijateljima i kolegama, svima koji su nam izrazili sućut i koji su ga dostojanstveno i s poštovanjem ispratili na vječni počinak. Posebnu zahvalnost izražavamo našoj Luciji te dr. Petru Matoševiću i dr. Dragu Paušeku na ljudskom i profesionalnom pristupu.
Obitelj Sindik
Zahvaljujemo svojoj rodbini -brojnim nećacima iz Varaždina, Međimurja i Nizozemske koji su bili uz nas ili 27. travnja ispratili na vječni počinak našu dragu sestru

prof. Mariju rođ. Vrtarić, udanu Paškvalin

Draga Marija, svima nama ostaju u sjećanju tvoje posjete rodbini u Varaždinu, Međimurju i Nizozemskoj kojima si se uvijek radovala.

Sestre
Katarina i Seka

Osvježavam...