Zahvala

Janko Paravić

Najtoplije zahvaljujemo svim prijateljima i znancima koji su našoj obitelji izrazili sućut i ispratili našega neprežaljenog Janka na vječni počinak.
Posebno zahvaljujemo dr. D. Počaniću, dr. S. Kranjčeviću i medicinskom osoblju bolnice Merkur te dr. V. Batarelu koji su se godinama požrtvovno i nesebično borili da mu olakšaju bolest i ohrabrivali ga.
Također zahvaljujemo osobnim prijateljima, dr. I. Aganoviću, dr. P. Paviću, dr. M. Koršiću, dr. I. Rudežu i prijateljici dr. L. Lasić koji su uvijek i u najkritičnijim trenutcima bili uz Janka.
Na sućuti zahvaljujem predstavnicima institucija Republike Hrvatske.
Neda Paravić i obitelj
Dirnuti pažnjom i poštovanjem prema našem voljenom

NENADU KORITNIKU


zahvaljujemo cijeloj rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima i znancima koji su bili uz nas i u teškim trenutcima pružili utjehu, pomoć i podršku.
Pokazali ste nam koliko ste ga voljeli i poštovali.

Supruga Zdenka, djeca i obitelj
Dana 13.8.2017 se navršava najtužnijih mjesec dana od smrti mojega Slatkoga Nosića

STJEPKA VRANJEŠAZahvaljujem rodbini i svima prijateljima što ste u ovom za mene najtužnijem razdoblju života svi bili uz mene.
Dragi moj slatko spavaj.....

Tvoja voljena žena, tvoj život i tvoja radost
Dana 17.srpnja 2017. navršava se tužnih mjesec dana od iznenadne smrti našeg dragog
Eugen Kovac 17.07.

EUGENA MIME KOVAČA

2. 1. 1939. - 17. 6. 2017.
Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su bili uz nas, uputili nam riječi utjehe te ispratili našeg voljenog na vječni počinak i okitili njegov grob svijećama i cvijećem.
Teška je spoznaja da više nije s nama, ali i dalje živi u našim srcima. Sjećanje na njega krijepi nas i daje nam snagu.
Tugujuća obitelj
Počivao u miru Božjem!

Franjo Miki Ozmec

16. 4. 1932. - 5. 7. 2017.
Svima koji su ga voljeli, poštivali, poznavali, hvala na tihom pozdravu i razumijevanju prema obitelji.
Obitelj
Zaboravit ćemo pojedine događaje, vrijeme, mjesta, ali ono što sigurno nećemo zaboraviti su emocije koje je izazvao kod svih onih koji su imali čast upoznati izuzetnu osobu kakav je bio moj stric
19225184 10155404886819061 5067072596083978852 n5

ZDRAVKO ZORMAN - DEDA HARLEY

Zahvaljujem svima koji su mi izrazili sućut i pomogli u ovim teškim trenucima, a mojem stricu Zdravku iskazali poštovanje dolaskom na posljednji ispraćaj i ispratili ga dirljivim oproštajnim riječima.
Posebno zahvaljujem bajkerima za vrijeme ispraćaja, svim ostalim bajkerima iz različitih krajeva i svim njegovim prijateljima koji su se došli oprostiti od njega.

Andrea Zorman
Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i sućuti povodom smrti naše drage majke, bake i svekrve, gospođe

BLANKE ŠURMANOVIĆ

ovim putem najiskrenije zahvaljujemo svim rođacima, prijateljima i znancima koji su je ispratili u vječnost te joj odar okitili cvijećem.
Posebnu zahvalnost iskazujemo velečasnom Božidaru na toplim i nadahnutim riječima oproštaja, kao i časnim sestrama 'Naše Gospe' na brizi i molitvama.
Zahvalni: sinovi Hrvoje i Berislav, unuka Magdalena, snahe Dagmar i Slavica
Povodom smrti našeg sina, supruga i brata

dr. sc. JOŠKA SINDIKA

zahvaljujemo rodbini, njegovim prijateljima i kolegama, svima koji su nam izrazili sućut i koji su ga dostojanstveno i s poštovanjem ispratili na vječni počinak. Posebnu zahvalnost izražavamo našoj Luciji te dr. Petru Matoševiću i dr. Dragu Paušeku na ljudskom i profesionalnom pristupu.
Obitelj Sindik
Zahvaljujemo svojoj rodbini -brojnim nećacima iz Varaždina, Međimurja i Nizozemske koji su bili uz nas ili 27. travnja ispratili na vječni počinak našu dragu sestru

prof. Mariju rođ. Vrtarić, udanu Paškvalin

Draga Marija, svima nama ostaju u sjećanju tvoje posjete rodbini u Varaždinu, Međimurju i Nizozemskoj kojima si se uvijek radovala.

Sestre
Katarina i Seka
KBC "Sestre Milosrdnice", Klinika za neurologiju, Zavod za neurologiju, bol i neurogenetiku; predstojnica Klinike i šef Zavoda prof.dr.sc. Vanja Bašić-Kes
Josip Dezeljin slika2

prof.dr.sc Josip Deželjin, professor emeritus

Poštovana i draga prof.dr.sc. Vanja Bašić-Kes,

U najtežim trenucima rastanka od mog nezaboravnog supruga i prijatelja prof.dr.sc. Josipa Deželjina, želim Vam se zahvaliti na stručnoj i ljudskoj pomoći koju ste nesebičnim zalaganjem i humanim odnosom olakšavali njegovo bolovanje.

Veliku zahvalnost želim izraziti i svim Vašim suradnicima koji su mu pružali pravu pomoć i potporu, odjelnim liječnicima: doc.dr.sc. Iris Zavareo, dr.sc. Miljenki-Jeleni Jurašić, dr. Ani Jadrijević-Tomas; Glavnoj sestri zavoda: Zorani Glavaš Kuzmanić a posebice medicinskim sestrama: Mirjani, Renati, Ana-Mariji, Jasni, Marijani, Spomenki, Oliveri, Zorani, Ani, Ana-Mariji.
Supruga – prof.dr.sc. Jadranka Deželjin
Zahvaljujem svojoj obitelji, svim rođacima i prijateljima koji su ispratili na vječni počinak mog nezaboravnog supruga i prijatelja
Josip Dezeljin slika

prof. dr. sc. Josipa Deželjina, professor emeritus

Zahvaljujem posebice onima koji su riječima opisivali njegov životni put i znanstveni rad: prof. dr. sc. Alen Host dekan Ekonomskog fakulteta Rijeka, prof. dr. sc. Dragutin Sundać Ekonomski fakultet Rijeka, dr. sc. Tomislav Badovinac predsjednik Saveza društva Josipa Broza Tita Hrvatske, prof. dr. sc. Pero Lučin rektor Sveučilišta Rijeka, Zlatko Komadina Primorsko-goranski župan, mr. sc. Vojko Obersnel gradonačelnik grada Rijeke, mr. sc. Milan Tumara predsjednik veterana Hrvatskog skijaškog saveza, prof. dr. sc. Vidoje Vujić predsjednik Županijske komore Rijeka, prof. Ivo Barić počasni predsjednik Udruge antifašista Raba.

Velika hvala na prijateljstvu gospođi Elviri Marinković-Skomrlj glasnogovornici Sveučilišta u Rijeci i gospođi Jagodi Lecica voditeljici protokola Sveučilišta u Rijeci.

U riječima koje su izrekli svi navedeni kao i djelima moga supruga tražit ću utjehu.
Supruga prof. dr. sc. Jadranka Deželjin
Povodom ovozemaljskog odlaska naše drage

Lucije Kamenjašević, dipl. oecc.

zahvaljujemo kolegama iz Gradske plinare Zagreb, medicinskom osoblju, rodbini, prijateljima i svima onima koje nismo ni poznavali. Hvala im na svemu.
Sestra i brat s obiteljima

Osvježavam...