Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na iskazanoj sućuti i dostojanstvenom ispraćaju našeg voljenog supruga, oca, djeda i brata
IMG 0c5b544b1973bb428628bef29fa1101c V2

Milivoja Grozdanića

Čuvamo Te u našim srcima zauvijek!
Supruga Višnja, kći Vedrana, zet Marko, kći Maja s Davorom, unučad Petar i Karla te sestra Mirjana s obitelji
Počivao u miru!
Na dan 21. prosinca 2017. nas je u velikoj tuzi napustio naš voljeni muž, otac, svekar, brat i djed
JOSIP DUSAK 20x30

Josip Dušak

Dirnuti iskazanom pažnjom, poštovanjem i suosjećanjem iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su u teškim trenucima bili uz nas i dijelili našu bol.

Velika hvala medicinskom osoblju doma zdravlja Gradec.

Hvala i Tebi dragi Tata na dobroti i očinskoj ljubavi kojom si nas neizmjerno grlio. S ljubavlju i ponosom čuvat ćemo Te u našim srcima.
Supruga Marica, kći Ana Josipa, sin Tomislav, snaha Dijana, unuka Marta, sestra Anica s obitelji, šogorica Ljubica s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Počivao u miru Božjem!
Dana 12.12.2017. oprostili smo se od naše voljene

Anđelke Žugaj

Izražavamo zahvalnost svima koji su bili uz nas u trenucima tuge, izrazili sućut, te je dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo na pomoći medicinskom i liječničkom osoblju Odjela palijativne skrbi, Službe za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof, Klinike za neurokirurgiju KBC Zagreb te Odjela za neurologiju Opće bolnice Varaždin, župnicima Ivanu Žmegaču i Mirku Kemivešu. Zahvalni svima koji će je zadržati u sjećanju i molitvama.
Ožalošćene obitelji Žugaj i Kadi
ZAHVALA
Ratna prica Pozega 38

FRANJO FELDI

Iskreno zahvaljujemo svima koji su bili uz nas i pružili nam svoju podršku
i pomoć za vrijeme bolesti, komemoracije, ispraćaja i
svete mise zadušnice.
Obitelj
Hvala svima na izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju mog dragog supruga

MARIJANA PRUSA

Zahvaljujem njegovom prijatelju i liječniku dr. Fabijanu Kneževiću, dr. Damiru Šnidariću, te liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice. Posebnu zahvalu upućujem prijateljima i kolegama Ureda za zakonodavstvo RH, dragom prijatelju Igoru Jeričeviću na toplim riječima oproštaja. Hvala dragom prijatelju dr. Vinku Omrčenu, te ostalim prijateljima i rodbini.
dr. Dubravka Prus
ZAHVALA
2711

Ljiljana Čarić

27.10.2017. - 27.11.2017.
Danas se navršava mjesec dana tuge i boli otkad me napustila moja Nina. Njezinim dragim kolegicama i kolegama iz Ministarstva pravosuđa od srca hvala na nesebičnoj moralnoj i novčanoj potpori tijekom njezine bolesti. Zahvaljujem svima za svaki vaš posjet kojim ste ublažili njezine teške dane. Velika hvala Zvonimiru na toplim oproštajnim riječima. Hvala vam što ste u tako velikom broju ispratili našu Ninu na njezin put mira i spokoja.
U nama je ostavila dubok trag svoje dobrote i ljubavi.
S poštovanjem
zahvalna majka
ZAHVALA

Branka lekić

Najveće poštovanje i hvala liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju na odjelu hemo-dijalize KBC Dubrava, vođeno dr.Peharom, na svestranoj pomoći, trudu i pažnji vašoj pacijentici pokojnoj Branki Lekić.
Suprug, djeca i unuci
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i svima koji su bili uz nas u najtežim trenucima i koji su našeg dragog supruga, tatu, dida i svekra, Slavka Bagića, 5. listopada 2017. godine ispratili na posljednje počivalište.

Slavko Bagić

Hvala Vam dragi rođaci, prijatelji i gosti na lijepim riječima, na cvijeću i pisanim porukama kojima ste s toliko topline, poštovanja i ljubavi ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Hvala pateru Zvonku Šeremetu koji je vodio pogrebni obred i utješio nas dajući nam nadu u ponovni susret u vječnosti. Hvala gospodinu Branku Goleniću, odvjetniku u mirovini, koji je dirljivim riječima na ispraćaju podsjetio na bogat životni put našeg dragog Slavka i potvrdio da će ga njegovi prijatelji i kolege pamtiti po dobru. Posebno želimo zahvaliti osoblju Zavoda za hematologiju Kliničke bolnice Merkur koje je tijekom dugogodišnjeg liječenja uvijek pokazivalo visoku razinu stručnosti, ljubaznosti i susretljivosti. Hvala i dežurnima Hitne medicinske pomoći koji su našem najdražem olakšali nekoliko posljednjih dana.
Supruga Milka, kći Aida, sin Dobriša, snaha Marijana, unučad Laura, Filip, David i Tamara
Počivao u miru!
U povodu smrti našeg dragog

Josipa Okroše

dipl. ing. geodezije

od srca zahvaljujemo svima koji su ga poznavali i voljeli na riječima utjehe i izrazima sućuti.
Supruga Višnja, kći Lana, unuci Gabriel i Mihael, zet Željko, šogorice Olga i Beba, šogor Drago, nećak Borna s obitelji, nećakinja Dunja s obitelji
Zahvala

Janko Paravić

Najtoplije zahvaljujemo svim prijateljima i znancima koji su našoj obitelji izrazili sućut i ispratili našega neprežaljenog Janka na vječni počinak.
Posebno zahvaljujemo dr. D. Počaniću, dr. S. Kranjčeviću i medicinskom osoblju bolnice Merkur te dr. V. Batarelu koji su se godinama požrtvovno i nesebično borili da mu olakšaju bolest i ohrabrivali ga.
Također zahvaljujemo osobnim prijateljima, dr. I. Aganoviću, dr. P. Paviću, dr. M. Koršiću, dr. I. Rudežu i prijateljici dr. L. Lasić koji su uvijek i u najkritičnijim trenutcima bili uz Janka.
Na sućuti zahvaljujem predstavnicima institucija Republike Hrvatske.
Neda Paravić i obitelj
Dirnuti pažnjom i poštovanjem prema našem voljenom

NENADU KORITNIKU


zahvaljujemo cijeloj rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima i znancima koji su bili uz nas i u teškim trenutcima pružili utjehu, pomoć i podršku.
Pokazali ste nam koliko ste ga voljeli i poštovali.

Supruga Zdenka, djeca i obitelj
Dana 13.8.2017 se navršava najtužnijih mjesec dana od smrti mojega Slatkoga Nosića

STJEPKA VRANJEŠAZahvaljujem rodbini i svima prijateljima što ste u ovom za mene najtužnijem razdoblju života svi bili uz mene.
Dragi moj slatko spavaj.....

Tvoja voljena žena, tvoj život i tvoja radost

Osvježavam...